Kategóriák
Termék részletek


PurePro M800P RO víztisztító nyomásfokozóval "Kompakt", dizájn dobozban

PurePro M800P RO víztisztító nyomásfokozóval "Kompakt", dizájn dobozban
85 000 Ft

A PurePro M800P háztartási RO (Reverse Osmosis - fordított ozmózis) víztisztító konyhai mosogató alá, a vízhálózatra szerelhető, 5 lépcsős ivóvíztisztító berendezés nyomásfokozó szivattyúval. A szűrőházakba épített szűrők, ún. kompakt szűrőegységek előnye, hogy a szűrők cseréje szűrőházakkal együtt, szerszám nélkül könnyedén megoldható. A készülék jellemzője még, hogy a tisztítórész mérete, a kompakt kivitelű szűrőegységeknek köszönhetően, jóval kisebb és egy tetszetős műanyag dobozban van elhelyezve.

Teljesen ugyanazt tudja, mint a RO víztisztító nyomásfokozó nélküli változata (PurePro M800), a különbség annyi, hogy ezt a változatot olyan helyekre javasoljuk alkalmazni, ahol a hálózati víznyomás túl alacsony (3 bar alatti, pl.: fúrt kút esetében). A megfelelő víznyomást itt egy nyomásfokozó szivattyú biztosítja. Működtetéséhez  a nyomásfokozó szivattyú miatt elektromos áram szükséges. A nagyobb nyomás miatt kisebb a szennyvízként elfolyó, ún. "technikai víz" mennyisége, így működtetése gazdaságosabb, mint a nyomásfokozó nélküli RO víztisztítóé.

 • A PurePro M800P háztartási RO víztisztító standard jellemzői:

  A tisztítórész 5 lépcsője

  RO víztisztító PurePro M800P

  1. lépcső/ 5 mikronos polipropilén előszűrő (kompakt kivitel)

  2. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (kompakt kivitel)

  3. lépcső/ aktívszén (GAC) előszűrő (kompakt kivitel)

  4. lépcső/ RO membrán szűrő (résméret: 0,0001 mikron, kapacitás: 50 GPD=Gallon/Nap)

  5. lépcső/ aktívszén utószűrő házban

  A tartály: 12 literes, anyaga fém (rozsdamentes acél), belül polipropilén bevonattal (NSF és CE minősítések).

  Megengedett hálózati víznyomás: 1-7 bar.

  Kapacitás: 120-200 liter/nap (a hálózati víznyomástól és a víz szennyezettségétől függően).

  PurePro RO víztisztító szerelékei

  A PurePro M800P háztartási RO víztisztító méretei:

  Az 5 lépcsős tisztító rész

  - magassága: 41 cm

  - hosszúsága: 30 cm

  - szélessége: 20 cm

  A 12 literes tartály

  - magassága: 43 cm

  - átmérője: 28 cm

  A tisztavíz csaptelep: FC101 (kerámiabetétes, krómozott fém, modern).

  A PurePro M800P háztartási RO víztisztító tömege összesen: 12 kg.

  Garanciák: 2 év teljeskörű és 10 év vízminőség* garanciával árusítjuk a víztisztító berendezést. (* Azt jelenti, hogy amennyiben a víztisztító berendezésbe 700 mg/liter, vagy az alatti oldott anyag tartalmú víz áramlik be, akkor garantáljuk, hogy a tiszta víz oldott anyagtartalma 100 mg/liter alatt lesz, ami már kifejezetten segíti testünk méregtelenítését.)

  A PurePro M800P háztartási RO víztisztító berendezés csomagja az alábbiakat tartalmazza: 1 db 5 lépcsős tisztító rész szűrőbetétekkel, 1 db tartály, 1 db tisztavíz csaptelep, beszereléshez szükséges szerelékek (lásd képen) és részletes, magyar nyelvű Gépkönyv. (Figyelem: a csomag 3/8"-os bekötő idomot tartalmaz. Amennyiben a felszerelés helyén a vízbekötésnél nem 3/8"-os csőméret van, hanem 1/2" vagy 3/4", kérjük jelezze felénk, és a megfelelő bekötő idommal küldjük a víztisztítót!)

  RO víztisztító PurePro M800 kompakt szűrőegységei RO víztisztító PurePro M800P beszerelése gyorscsatlakozókkal

  Beszerelés:

  A víztisztító beszerelése gyorsan és könnyen elvégezhető gyorscsatlakozós kivitelnek köszönhetően. A szűrőegységek gyárilag be vannak szerelve. A víztisztító berendezésre saját beszerelés esetén is a fent közölt garanciák az érvényesek, a  Gépkönyv beszerelési útmutatója lépésről-lépésre segítséget nyújt hozzá.

  Ha szakemberünk általi beszerelést kér, azt alul, a  kosárba helyezés előtt, az Elérhető opcióknál kiválaszthatja; ugyanott megtalálja a beszerelés költségeit is.


  FONTOS: a RO víztisztító nem alkalmazható mikrobiológiailag szennyezett vízre vagy ismeretlen eredetű vizek kezelésére. Olyan vízre alkalmazható, amely a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően került bevizsgálásra és ivóvíz felhasználási célra engedélyezve.

  Karbantartás:

  A háztartási RO víztisztító berendezés hosszú távú hatékony és megfelelő működéséhez, továbbá  a fent megjelölt garanciák érvényesüléséhez rendszeres karbantartásra van szükség. Ez áll egyrészt az alábbi időközönként történő szűrőcserék elvégzéséből:

  • az első 3 (KF5633 tip.) és 1 utolsó szűrőbetétjét: 6 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 12 havonta (kisebb felhasználás esetén). 
  • a RO membránját 24 (átlagos, 4 fős család esetén), de maximum 36 havonta (kisebb felhasználás esetén). A szűrőbetétek élettartama függ az átfolyt víz mennyiségén túl a bemenő víz minőségétől (összetételétől és szennyezettségétől) is!

  Továbbá a szűrőcserék elvégzésénél javasolt még egy fertőtlenítést végezni, ehhez alkalmazhatunk természetes fertőtlenítőszert is, pl: grapefruitmag kivonatot vagy Ezüstkolloidot. Mindkettő nevezetes a gomba- és baktériumölő képességéről. 

  Minősítések: A berendezés megfelel az Amerikai NSF Standard szabványnak és az Európai Uniós követelményeknek. CE, WHO, NSF, WQA, FDA. ÁNTSZ engedéllyel rendelkezik.

  Gyártó: PurePro USA Corp.

 • A vásárlás után járó pontok
  140 Ft
Webáruház készítés